Start | Contact | Formulier

 


Nieuws

In 1997 zijn wij begonnen met ons kantoor onder de naam Adviescentrum EverCare Deurne.

In 2006 hebben wij ons losgemaakt van de EverCare coöperatie en zijn we stand-alone verder gegaan onder onze nieuwe naam

Plan-R: financiële diensten.

Daardoor kunnen we meer mogelijkheden en meer flexibiliteit bieden. Ons kantoor is zelfstandig maar werkt samen met nog 7 andere -landelijk opererende- zelfstandige kantoren. Door deze samenwerking zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste wetten en regelingen. Daardoor beschikt U altijd over actuele informatie en bent U verzekerd van een uitstekende back-up.

Verhuizing:

In 2010 schreef een journalist over ons kantoor: “Waarom zit een landelijk actief en gerespecteerd adviesbureau zo ver weg van het grote bedrijfsleven?
Inderdaad: door de jaren heeft ons werkgebied zich steeds meer uitgebreid tot geheel Nederland.
De uitvalsbasis in Deurne is daarbij niet altijd even handig.
Dat is nu veranderd.

Plan-R is op 24 mei 2012 verhuisd naar het monumentale kantoorgebouw “Torengaard” in Vught, direct naast de bekende vierkante Vughtse Toren.
Nog net in het gemoedelijke en bourgondische Brabant, maar wel heel centraal ten opzichte van de rest van het land.

Vanaf 26 mei is ons nieuwe adres:
Dorpsstraat 1
5261 CJ  VUGHT

Telefoon:    073- 684 0046
E-mail:        info@plan-r.nl
Website:     www.plan-r.nl

In ons logo ziet u een vuurtoren, symbool van het varen op de juiste koers en een garantie voor een thuiskomst in veilige haven.
Een goed gekozen richting is belangrijk voor alle financiële diensten die wij leveren. Immers, u moet er van uit kunnen gaan dat al uw plannen ook werkelijkheid worden.

Plan-R staat voor ‘planner’ waarbij de R maar een ding betekent: Resultaat!